Den otevřených dveří 27. ledna - Smíchovská střední průmyslová škola a gymnázium

Den otevřených dveří 27. ledna

1. 1. 2021
Michael Kalista

ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ (17:00): https://www.facebook.com/smichovskasps/live/

ONLINE KONFERENCE (17:30): bit.ly/3a5W2A5

Formulář pro dotazy: https://forms.gle/n4R8ANvtH7YvxZdo7

Chtěli bychom vás pozvat na Den Otevřených Dveří Online, který proběhne 27. ledna od 17:00.

Společně se potkáme na živém vysílní na Facebook stránce Smíchovská SPŠ a gymnázum. Hlavním tématem budou přijímací zkoušky, které se na naší škole liší tak, aby zohlednily skutečné dovednosti studentů a jejich mimoškolní aktivity. Pan ředitel podrobně vysvětlí kritéria přijímacího řízení. Následně budou představeny studijní obory a účastníci budou mít prostor na otázky.

Více o škole se dočtete v záložce Zájemci a doporučujeme shlédnout stručnou 30 minutovou prezentaci o škole od pana ředitele Ing. Radka Sáblíka: https://youtu.be/AlBLMaAejo

První část Dne Otevřených Dveří Online bude probíhat na živém vysílání na Facebooku. Druhá část přes program MS Teams, který nám umožní lépe komunikovat a vám ptát se na otázky. Návod na využití MS Teams níže po rozkliknutí.

Připojení k MS Teams

Jak se připojit?
Konference proběhnou skrze Microsoft Teams, můžete se připojit přímo z webového prohlížeče, nebo si stáhnout aplikaci ZDE.

Vyberte jak se chcete připojit,
zda pomocí prohlížeče (Continue on this browser)
nebo pomocí aplikace Teams (Open your Teams app)
Vyčkejte v „předsálí“ než budete vpuštěni do místností. Moderátor vás do místnosti vpustí vždy maximálně 5 minut před zahájením a maximálně 5 minut po zahájení každé konference.
Mikrofon je pro všechny uchazeče přednastavený vypnutý. Abyste jej mohli zapnout, musíte se přihlásit (ikonka dlaně) a vyčkat přidělení slova moderátorem.